söndag 27 maj 2018
Världens snabbaste köttbullar?
›
Jag skäms nästan att lägga upp detta recept, det är nästan lite för enkelt, men det är en alldeles för bra idé för att fler inte ska få tes...
torsdag 11 januari 2018
Tofubollar, eller "Vegetariska köttbullar"
›
Vi har slutat leta efter bättre vegetariska bollar, efter att ha testat en lång rad recept på kikärtor, sojabönor, svartbönor, linser och gr...
1 kommentar:
söndag 7 januari 2018
Janssons frestelse
›
Svensk comfort food, som går lätt att göra, är lätt att handla för,och som går jämt ut med de flesta råvarorna, behöver inte saltas och är d...
fredag 11 mars 2016
Citronmajonnäs
›
Ej att förväxla med den som säljs i butik. Råvaror av bra kvalitet är avgörande, så gör en god majonnäs och köp en fin ekologisk citron, f...
söndag 6 mars 2016
Matinspiration, hur hittar man den?
›
Det är svårt att vara kreativ när man är hungrig. När man inget planerat har och det är ont om tid, är det så lätt råka laga det gamla vanl...
torsdag 3 mars 2016
Majonnäs, ett enkelt grundrecept.
›
En god majonnäs är inget man köper, det är något man gör själv. För hemgjord är betydligt godare än den som säljs, den kan göras av dina ...
onsdag 2 mars 2016
Dansk limpa 2.0
›
Smakrikt, saftigt, nyttigt, lättbakat. Degen görs väldigt lös så den hälls rakt från degbunken ner i formen, superenkelt. Börja på kvällen ...
›
Startsida
Visa webbversion